Kontakty
Členská sekce
Hledat
O nás
Administrativa ČMCS
O cukru a cukrové řepě
Něco málo úvodem
Cukr a zdraví
Informační brožura o tom, co cukr je a základní fakta o něm
Sacharidy a cukr – informační video
Bílý versus hnědý cukr – jak to skutečně je?
Cukerní sektor EU
Legislativa
Evropská komise
Mezinárodní organizace
CEFS
CIBE
ISO
Aktuality
Odborné publikace
Listy cukrovarnické a řepařské
Souhrn událostí
Evropská komise
Evropský parlament
Rada Evropské Unie
Státní správa ČR
Profesní organizace a spolky
Hledat
O nás
Administrativa ČMCS
O cukru a cukrové řepě
Něco málo úvodem
Cukr a zdraví
Informační brožura o tom, co cukr je a základní fakta o něm
Sacharidy a cukr – informační video
Bílý versus hnědý cukr – jak to skutečně je?
Cukerní sektor EU
Legislativa
Evropská komise
Mezinárodní organizace
CEFS
CIBE
ISO
Aktuality
Odborné publikace
Listy cukrovarnické a řepařské
Souhrn událostí
Evropská komise
Evropský parlament
Rada Evropské Unie
Státní správa ČR
Profesní organizace a spolky
Členská sekce
Mapa webu
Horní menu
O nás
Informace pro členy
Statutární orgány ČMCS
Koordinační rada ČMCS
Zápisy z jednání
2019
2020
leden 2020
květen 2020
prosinec 2020
2021
únor 2021
duben 2021
květen 2021
říjen 2021
prosinec 2021
2022
březen 2022
květen 2022
září 2022
listopad 2022
2023
leden 2023
květen 2023
červenec 2023
říjen 2023
2024
leden 2024
březen 2024
duben 2024
Plán a programy jednání
2020
Jednání 22. ledna 2020
Jednání 27. května 2020
Jednání 9. prosince 2020
2021
jednání dne 23. února 2021
Jednání dne 21. dubna 2021
Jednání dne 11. května 2021
Jednání dne 20. října 2021
Jednání dne 9. prosince 2021
2022
Jednání dne 23.3.2022
Jednání dne 11.5.2022
Jednání dne 27.9.2022
Jednání dne 3.11.2022
2023
Jednání dne 17. ledna 2023
Jednání dne 10. května 2023
Jednání dne 12. července 2023
Jednání dne 4. října 2023
2024
Jednání dne 30. ledna 2024
Jednání dne 19. března 2024
Jednání dne 30. dubna 2024
Valná hromada ČMCS
Plán a programy jednání
2020
Jednání 27. května 2020
Jednání 25. června 2020
2021
Jednání dne 11. května 2021
2022
Jednání dne 23. března 2022
2023
Jednání dne 12. července 2023
Zápisy z jednání
2020
květen 2020
červen 2020
2021
květen 2021
2022
březen 2022
2023
červenec 2023
Stanovy ČMCS
Podkladové materiály pro jednání
Agrární komora ČR
Mezioborová dohoda
O cukru a cukrové řepě
Něco málo úvodem
Cukr a zdraví
Informační brožura o tom, co cukr je a základní fakta o něm
Sacharidy a cukr - informační video
Bílý versus hnědý cukr - jak to skutečně je?
Cukerní sektor EU
Legislativa
Evropská unie
Evropská komise
Evropský parlament a Rada EU
Česká republika
Evropská komise
Výbor pro společnou organizaci zemědělských trhů
Aktuální informace z cukerního sektoru
Mezinárodní organizace
COMITÉ EUROPÉEN DES FABRICANTS DE SUCRE
Kalendář akcí
Dokumenty z jednání orgánů CEFS
Představenstva
Programy jednání
2020
2021
Informace z jednání
2021
Valné hromady
2020
2021
Kongresy
DUBROVNÍK 2017
Prezentace
Výbor pro ekonomické záležitosti
Pracovní skupina pro společnou organizaci trhů, obchodní dohody EU a statistiku
Pracovní skupina pro otázky pěstování cukrové řepy
INTERNATIONAL CONFEDERATION OF EUROPEAN BEET GROWERS
INTERNATIONAL SUGAR ORGANISATION
Aktuality
Odborné publikace
Listy cukrovarnické a řepařské
2022
červenec - srpen 2022
Souhrn událostí
Evropská komise
Evropský parlament
Rada Evropské Unie
Státní správa ČR
Ministerstvo zemědělství
Ministerstvo průmyslu a obchodu
Ministerstvo financí
Ministerstvo životního prostředí
Ministerstvo zdravotnictví
Státní zemědělský intervenční fond
Vláda České republiky
Profesní organizace a spolky
Agrární komora České republiky
Komoditní rada AK ČR pro cukr a cukrovou řepu
Hospodářská komora České republiky
Potravinářská komora České republiky
Levé menu
Kontakty
ČESKOMORAVSKÝ CUKROVARNICKÝ SPOLEK